About

Χαίρομαι πολύ που βρίσκεστε εδώ και μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τη συλλογή μου από ιδέες, σκέψεις και χαρούμενες στιγμές!

Το iwanna be χαρά είναι μια συλλογή από χαρούμενες στιγμές που μοιράστηκα με άλλους αλλά και με τον εαυτό μου και είναι αφιερωμένο σε όλα αυτά τα μικρά πράγματα που μοιράζουν χαρά. Συγχρόνως όμως θέλει να σταθεί και σε όσα θέλουμε να κάνουμε, σ’ αυτά που από καιρό τα σκεφτόμαστε αλλά δεν ξέρουμε από πού να αρχίσουμε, πού να ψάξουμε, πού να βρούμε μια μικρή ενθάρρυνση.

Στη συλλογή μου υπάρχουν

– ιδέες για χειροποίητες κατασκευές, δωράκια και χρήσιμα tips

σχέδια, βασικά αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για το πλέξιμο με βελονάκι

– προτάσεις για χαρούμενες στιγμές με παιδιά: οργάνωση πρωτότυπων παιδικών πάρτι & εκδηλώσεων σε σχολεία, ιδέες για χειροποίητες κατασκευές , προτάσεις για βιβλία & παιχνίδια καθώς και για χώρους που εμπνέουν τη δημιουργικότητα

– απλές και εύκολες συνταγές για γλυκά και αλμυρά σνακ

– προτάσεις που αφορούν εκδηλώσεις και ενδιαφέροντα που συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη, αφιερώματα και παρουσιάσεις χώρων, ατόμων και ιδεών που πιστεύω πως αξίζουν την προσοχή μας καθώς και προτάσεις για βιβλία και ταινίες

σκέψεις που κάνουμε κατά καιρούς οι φίλες μου και εγώ και θέλουμε να τις μοιραστούμε.

Ο σκοπός της δημιουργίας του iwanna be χαρά και της συλλογής μου είναι να γίνει για σας μια πηγή έμπνευσης και να σας δώσει ένα τόσο δα σπρωξιματάκι για να εξερευνήσετε τις δυνατότητες που έχετε μέσα σας. Κυρίως όμως αντιπροσωπεύει τη χαρά του να μοιράζεσαι όμορφα πράγματα.

Πιστεύω πως η χαρά που νιώθει κανείς όταν δημιουργεί, όταν καταφέρνει το στόχο του, όταν οργανώνει κάτι ή όταν κάνει κάποιον χαρούμενο συνοδεύεται πάντα από απόλαυση, προσμονή και ικανοποίηση – συναισθήματα εθιστικά και αναζωογονητικά που μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα. Γιατί λοιπόν να μην τα μοιραστούμε;

Λίγα λόγια και για μένα:

Είμαι μητέρα δυο παιδιών, γεννημένη στη Γερμανία και ζω στη Θεσσαλονίκη.

Αρχιτέκτονας στο επάγγελμα (και στην ψυχή), έμεινα και εγώ χωρίς αντικείμενο δουλειάς λόγω της κρίσης και άρχισα να ψάχνω άλλους τρόπους για να εκφράσω την όποια δημιουργικότητά μου. Πειραματίστηκα με πολλά, συμμετείχα στο σύλλογο γονέων και κατάλαβα τελικά πόσο σημαντικό είναι να ασχολείσαι με κάτι που σου δίνει χαρά –ιδίως όταν ζορίζεσαι.

Μου αρέσει να πλέκω με βελονάκι, να διαβάζω, να βλέπω ταινίες, η σοκολάτα, το ποδόσφαιρο και φυσικά η αρχιτεκτονική. Απολαμβάνω να οργανώνω διάφορα και έχω αδυναμία σε οτιδήποτε έχει σχέση με την Ισπανία. Είμαι σε συνεχή αναζήτηση για κάτι που θα με εμπνεύσει να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου και έχω πάντα χρόνο για έναν καφέ με καλή παρέα.

Λίγα λόγια ακόμα…

Θα ήταν πολύ  όμορφο αν στη συλλογή μου βρείτε κάτι που θα σας εμπνεύσει να δοκιμάσετε και εσείς τις δυνατότητές σας. Αν μάλιστα σας αρέσει ή φτιάξατε κάτι από τη συλλογή θα μου έδινε ιδιαίτερη χαρά αν το μοιραζόσασταν μαζί μου. Αν πάλι έχετε ερωτήσεις ή δεν καταλάβατε κάτι μπορείτε φυσικά να με ρωτήσετε και πολύ ευχαρίστως θα σας απαντήσω.

Το υλικό και οι φωτογραφίες που θα βρείτε στη συλλογή είναι δικά μου εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να αναδημοσιεύσετε ό,τι είναι δικό μου.  Θα ήθελα ωστόσο να έχετε υπόψη σας πως χρειάστηκε πολύς κόπος και χρόνος για να τα μοιραστώ εδώ μαζί σας. Γι’ αυτό το λόγο σας παρακαλώ, στην περίπτωση αυτή, να γίνεται σχετική αναφορά στην πηγή τόσο λεκτικά όσο και με σύνδεσμο στην αντίστοιχη ανάρτηση.

Όσον αφορά στα tutorials που αφορούν δικά μου πατρόν για πλέξιμο, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με τον ίδιο τρόπο που αναφέρεται παραπάνω, αλλά δεν μπορείτε να τα πουλήσετε. Ευχαριστώ!